De presentator met de hoge hoed

De presentator met de hoge hoed

Waar het vaak misgaat én dus beter kan

Wat ik bij veel organisaties zie gebeuren is dat de promotie van de line-up stopt wanneer de hekken opengaan en het evenement aanvangt. Maar tot (en met) het moment dat de band op het podium staat, heb je echt nog de mogelijkheid om het publiek (nóg) warm(er) te maken. Maar dan wel op een goede manier! 


Hoe vaak ik presentatoren heb gezien die de bands duidelijk niet kenden, bandnamen verkeerd uitspraken, een compleet verkeerde toon zetten bij de aankondiging en daardoor verwarring bij het publiek creëerden… Zó zonde en voor je festival is het ook geen reclame natuurlijk. Je wil bovendien naar het publiek zo veel mogelijk uitstralen dat al jouw medewerkers één team zijn en voor zowel de bands, als voor het publiek iedereen even gepassioneerd overkomt over het hele festival. 

Je hebt met hart en ziel een festival opgetuigd, er staat een geweldige programmering klaar, maar het publiek lijkt meer geïnteresseerd om het programma van gisteren nog even uitvoerig te bespreken... 

Drie perspectieven

De voorsprong die ik heb in vergelijking met andere presentatoren is dat ik zowel in de rol van de muzikant als in de rol van de organisator sta. Daarnaast ben ik ook al vanaf mijn mijn hele leven fervent bezoeker van heel veel concerten en festivals en zie ik ook vanuit het publiek hoe fijn het is als er een goede presentator staat! 


Ik weet door mijn brede ervaring precies hoe je een band goed aankondigt! En het werkt

Presentator tijdens Grote Prijs van Dordt in Bibelot. 

Mijn houding & werkwijzeIk sta al meer dan de helft van mijn leven op het podium in verschillende hoedanigheden (met hoge hoed of met gitaar), en weet als geen ander hoe ik jouw publiek klaarstoom om de volgende act in vol enthousiasme te ontvangen

Soorten optredens die ik tof vind. 

Op zoek naar een zorgeloze en gezellige sfeer tijdens je evenement? 

Ervaring


Ben jij op zoek naar een toffe host / presentator / MC? Laat het mij weten!

Reacties & recensies

"And of course the incredible Nevyn van Nugteren as the greatest host!" - Toffe waardering vanuit Scotch de Dordtse internationale party punk folk-band band!
Waardering op Facebook van opdrachtgever Scotch! 
"Nevyn die de longen uit zijn lijf presenteerde", zo horen we het graag! Te gekke evaluatie vanuitde lokale band Monsterbox!
Toffe reactie van Monsterbox over mijn presentaties. 
Leuke reactie vanuit het publiek over mijn optreden als presentator! 

Beeldmateriaal met presentator Nevyn

De promo van Popcentrale Online, het lockdown-concept van de Popcentrale, waar ik de voice-over insprak en de interviews afnam! 
De albumrelease van Losing My Mind, waar ik voor Scotch de avond mocht hosten! 
Barre Tocht 2022, het mocht eindelijk weer. En ik mocht op deze laatste editie wederom de gastheer zijn! 
Popcentrale had op Big Rivers 2018 een podium en daar was ik bij als MC. Het was super om als presentator aan het werk te zijn!
Emerald - Higher Ground - feat. host Nevyn van Nugteren
Op Wantijpop 2018 had ik een driedubbele rol, als programmeur, presentator en als muzikant met The Empyrean. Op de Popcentrale stage!
Eén van de Popcentrale Online sessies + interviews met Popronde band The Young River
Hilarische promovideo voor Muziek bij de Buren

Artikelen over presentator Nevyn

Voeg me toe aan je sociale netwerk en blijf op de hoogte van mijn avonturen: 

InstagramFacebookYouTubeLinkedIn