Organisator

Foto: Philipp Schulze, Big Rivers Festival 2022

Wat kun je verwachten?

Ik geef graag mijn kennis door. Ben je iets aan het organiseren? Ik weet zeker dat ik jou kan supporten! 

Soorten klussen die ik tof vind: 

Ben je op zoek naar iemand om je organisatie te versterken? 

Reacties & recensies

"Wat een vriendelijk verhaal van Nevyn al niet teweeg kan brengen..." "een project wat begon toen Nevyn van Nugteren mij vroeg om in het kader van Popcentrale goes Cashless een klein optreden te verzorgen als Johnny Cashless." "Special thanks to Nevyn van Nugteren for bookings Johnny's first gig" - supertoffe woorden van Dordtse muzikant Maarten Teekens! Maarten maakt te gekke muziek o.a. in de sferen van de jaren 50. Met zijn The Wanderers speelt hij een toffe tribute aan Elvis, maar hij kan nog veel meer! Toen ik hem vroeg om een optreden te doen als Johnny Cashless, toen we met de Popcentrale overstapten op cashless betalen (alleen pinnen), nam hij het gekke plan serieus, deed er optredens mee en nam zelfs een liedje op als Johnny Cashless!
Waardering op Facebook van muzikale held Maarten Teekens en zijn geweldige act Johnny Cashless!
"sowieso was de samenwerking met Nevyn als Popcentrale contact en Dordt Rocks super en een mooi lokaal voorbeeld van innige samenwerking i.k.v. let's help each other and the band! - geweldige woorden van Swingie van Wingerden namens Dordt Rocks. Dordt Rocks is een multi-media platform dat muziek uit Dordrecht en omstreken stimuleert. Met iemand als Swingie in het team weet je al dat het goed zit. Ik ben blij en trots om zo veel met hem te mogen samen werken. Als iemand hart heeft voor lokale muziek, dan is hij het!
Reactie vanuit Swingie van Wingerden, namens team Dordt Rocks, waar ik veel mooie evenementen mee heb mogen organiseren. 
"Nevyn van Nugteren beleeft zijn eerste festival (van Big Rivers) als programmeur. Ik sprak hem er onlangs over op het terras van Zomerlust in Zwijndrecht". "Weet je wat, ik roep nu alvast David, Leo en Nevyn uit tot mijn ongekroonde zomerkoninkjes van 2022." - Hele leuke woorden van Gert-Jan Kleinpaste nadat hij me interviewde voor het radio- en TV-programma Via Cultura.
Lokale held Gert-Jan Kleinpaste noemt me een zomerkoninkje! Via078.nl
"Gisteren het bericht dat we TOCH spelen op BIG RIVERS! Dank je wel Nevyn van Nugteren en medewerkers van BR! We gaan er een prachtige show van maken!" - Ilona van Thisgirlslife maakt toffe muziek. Toen ik hoorde dat haar optreden wegens specifieke redenen niet door kon gaan, stapte ik in en kon ik haar verblijden met een spot op het programma van het Popcentrale podium op Big Rivers 2019. Ze had niet gelogen: het was een prachtige show!
Waardering op Facebook van Thisgirlslife die ik heb kunnen helpen met een spot op Big Rivers Festival 2019.
"Super bedankt Nevyn van de POPcentrale voor de mogelijkheden, het meedenken, de hartelijkheid en een onvergetelijke wonderbaarlijke avond!" - woorden van Joey en Denise van Tienen, die hun heuglijke trouwfeit wilden vieren in de Popcentrale, waar ik toen werkte. Ze hadden elkaar daar ontmoet en vonden het wel zo gepast om daar het huwelijk te vieren. Ik wilde ze er graag bij helpen! Nog steeds zijn ze gelukkig samen. Joey en Denise zijn een mooi stel!
Waardering op Facebook na een fijne samenwerking met een heel mooi en gelukkig stel! 
"Met Nevyn van Nugteren, programmacoördinator bij Big Rivers Festival staat Gert-Jan op het terras van Zomerlust. Wij kijken uit op Dordrecht. "Wat je aan de overkant ziet", zegt hij, "is niet alleen een stad. Het is een festivalterrein". Hij is terecht trots op het complete programma dat is neergezet en waar van zoveel mensen straks gaan genieten (...) Op voorhand dank aan de organisatie en die vele vrijwilligers. En aan Nevyn natuurlijk die zo vol passie en energie heeft bijgedragen aan dat geweldige feest dat Big Rivers is." - van Via Cultura!
Een tof bericht van Via Cultura over mijn bijdrage aan Big Rivers Festival 2022. 

Ervaring

Ik heb veel ervaring met het organiseren van evenementen. Dit zijn een aantal van mijn favorieten: 

Beeldmateriaal & artikelen

Voeg me toe aan je sociale netwerk en blijf op de hoogte van mijn avonturen: 

InstagramFacebookYouTubeLinkedIn