Over mij

Wie ben ik? 

Ik ben Nevyn [nevɪn], geboren in Zwijndrecht in 1996 en opgegroeid in de Drechtsteden. Inmiddels ben ik werkzaam in heel Nederland. 

Ik heb een hart dat sneller gaat kloppen door muziek en cultuur dat ik graag openstel aan anderen. 

Muzikaal van alle kanten

Wat mij kenmerkt is dat ik ervaring heb op drie belangrijke vlakken: 

Al mijn halve leven sta ik op het podium als muzikant en frontman. Met mijn muzikale achtergrond begrijp ik écht wat er op het podium plaatsvindt en weet ik het publiek te interesseren in hoe bijzonder jouw programmering is. Daarnaast weet ik wat het is om een publiek te vermaken, zowel op kleine als grote schaal. 


Ik heb 7 jaar van mijn leven honderden concerten en festivals georganiseerd en geprogrammeerd en daarbij ook vaak op de vloer, achter de bar of in de backstage gestaan. Ik weet als programmeur zijnde hoe belangrijk dat jouw programma goed wordt aan- en afgekondigd. 


Festivals en concerten bezoek ik al mijn hele leven. Al vanaf mijn vierde jaar ging ik regelmatig met mijn moeder mee naar lokale evenementen. Mijn eerste gróte concert was op mijn 11e (TOTO in de Heineken Music Hall) en daarna volgden velen. Ik ben een fervent concert- en festivalbezoeker. De teller van livebands die ik heb gezien reikt tot in de vele honderden, wellicht duizenden. 

Een acht-jarige Nevyn met een ukelele in zijn hand tijdens een playback-optreden van Fuel van Metallica.
Mijn eerste 'optreden' in groep 4 (ik playbackte 'Fuel' van Metallica)
Een jonge Nevyn in het publiek op een grasveld van Wantijpop, één van zijn eerste muziekfestivals in Dordrecht.
Op jonge leeftijd kwam ik al regelmatig op bijvoorbeeld Wantijpop. 

Mijn stijl en achtergrond

Opleiding

Al op jonge leeftijd kreeg ik bandcoaching les aan de Popschool in Dordrecht. Ik ben toen ik heel jong was begonnen met optreden en heb daardoor ook een zwak voor het ondersteunen van jong talent. Ik draag graag mijn steentje bij aan het succes en zelfvertrouwen van onontdekt talent! 

Na jaren praktijk-werkervaring in de muzieksector ben ik een opleiding gaan volgen en heb ik Creative Business gestudeerd in Rotterdam. De combinatie van praktijkervaring en levenservaring met theoriekennis heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Ik zie de waarde van de zoektocht naar talent om je heen en in jezelf. 

Kortom... 

Mijn wereld draait om muziek en ik weet zeker dat ik met mijn enthousiasme voor het vertellen van mijn én jouw verhaal dit gevoel aan iedereen kan overdragen. 

Klik gerust eens rond op mijn website en ontdek hieronder wat ik allemaal zoal doe!

Nevyn poseert voor op een tennisbaan voor de camera van fotograaf Zoë Jurriëns met een Biffy Clyro T-shirt en een korte broek.
Foto gemaakt door: Zoë Jurriëns, 2022
Presentator Nevyn staat met zijn hoge hoed op het podium van een evenement.
Muzikant Nevyn speelt op zijn Fender Telecaster elektrische gitaar op het podium van Wantijpop
Het podium Statenplaats van Big Rivers Festival dat Nevyn heeft georganiseerd.

Heb je een tof idee waar ik aan bij kan dragen?

Voeg me toe aan je sociale netwerk en blijf op de hoogte van mijn avonturen: 

InstagramFacebookYouTubeLinkedIn